SOUND? “Set”… CAMERA? “Set”… ROLL SOUND… ROLL CAMERA… MARKER “Scene 1, Roll 1, Take 1”…

Deze week is Oostkamp 52 Op bezoek bij multimediaclub Spectrum…

Kijk snel voor alle foto’s op www.uwfotograaf.be/nieuws

“Multimediaclub Spectrum werd in 2001 in Oostkamp opgericht. Niet toevallig in de periode dat de videocamera’s goedkopen en dus populairder werden.

De Club is ontstaan uit de nood aan kennis en opleiding om enerzijds een beeld van goede kwaliteit te maken en anderzijds de beelden te kunnen “monteren” tot een voor de familie genietbaar geheel. En tot op vandaag, ruim 14 jaar later, zijn dit nog steeds de hoofdactiviteiten van de tot “multimedia” omgedoopte club.  Multimediaclub omdat er naast video ook tijd gemaakt wordt voor beeldbewerking en 3D animatie

Van september tot juli komen de leden om de drie weken samen in zaal Nieuwvliet om gemaakte producties te bekijken en te evalueren, informatie uit te wisselen en korte opleidingen te volgen, ondersteund met een “Duveltje” …of twee…. Leren van, en luisteren naar elkaar is het moto!

De beste producties worden elk jaar voor groot publiek vertoond op het jaarlijkse filmfestival.

Ook dit jaar is dit weer het geval met een rijk gevuld en zeer afwisselend programma van 21 films gemaakt door 11 cineasten. Naast de individuele producties is er dit jaar ook het groepsproject “Conflict” te zien. Het festival gaat dit jaar door op 19 maart om 19u30 in de Valkaart.”

http://www.spectrumoostkamp.be/