Rijwielen Moeyaert

Oostkamp 52 zit deze week eventjes achterop bij Rik op de fiets…

Reeds 24 jaar rijwielen Moeyaert, zolang zitten Rik & Conny al op het zadel of beter gezegd in het vak waarvan ze reeds 9 jaar met een nieuwe zaak in Waardamme, volgend jaar 2017 dus een dubbel jubileum jaar! 25 jaar in het vak en 10 jaar in Oostkamp.

Naast zijn zaak is Rik ook hoe kan het ook anders, een verwoed wielerliefhebber, veldrijden is zijn ding, en niet zo’n klein beetje, 8 keer kampioen West Vlaanderen, brons en zilver bij de UCI masters in 2002 & 2003, en goud en 2004 & 2005 bij LRC. Als sponsor van Duatlon vereniging Balie Brugge en Cycling Team Dynamic Body blijven ze actief in de wielersport.

…En ja het zit in het bloed sinds juli vorig jaar zit ook zoon Matthias mee in de zaak, opvolger in wording dus. Maar niet alleen in de zaak, Matthias is ook verwoed wielerliefhebber, als renner bij Cycling Team Dynamic Body is Matthias ook actief in de wielersport… en niet alleen daar is Matthias actief… Rik en Conny zijn ondertussen trotse oma en opa van 3 maand oude Otis!

En hoe kan het ook anders… kleine Otis zit naar een wielerwedstrijd te kijken tijdens het nemen van deze foto’s…. Ja, mee met de paplepel dus!

http://www.rijwielenmoeyaert.be/