Portret fotografie

Hoe gaan we tewerk?

Voor ons is het belangrijk dat je tevreden bent. Hiervoor is het belangrijk dat we weten wat je graag ziet. Vooraf al eens nadenken en rondkijken wat je graag ziet, helpt ons al een eind op weg. Misschien zit je zelf ook nog met een aantal vragen? We zitten daarom voorafgaand aan de sessie eventjes samen waarbij we een aantal foto’s bekijken om zo te peilen naar wat je graag ziet en welke stijl je precies zoekt. Indien gewenst, mag je gerust enkele foto’s meebrengen als idee. Misschien heb je al een plaats in huis waar je een foto wenst, neem hiervan gerust een foto. We kijken dan samen naar wat de mogelijkheden zijn. Er kunnen eventueel al foto’s gemaakt worden die daar zouden kunnen passen. Dit brengt uiteraard geen verplichtingen met zich mee.

Komen jullie met een grote groep, familie of kinderen, dan is dergelijke bespreking niet altijd mogelijk. Wij raden u dan ook aan om op voorhand met ons contact op te nemen voor meer informatie of kledingadvies. Na de bespreking volgt de shoot aan de hand van de foto’s de we hebben bekeken en de wensen die we samen hebben besproken. Wij beschikken ook over een kleedkamer waar je je desgewenst kunt verkleden. Een sessie duurt ongeveer 1 uur. Na de sessie krijg je ook een eigen persoonlijke code mee. Via deze code kun je thuis de foto’s bekijken en rustig je keuze maken.

Ongeveer 14 dagen na de shoot komen de foto’s online. Via de homepage van onze website kun je inloggen onder “ klantenlogin” met je persoonlijke code. Je kan nu thuis rustig de foto’s bewonderen en je keuze maken. Op deze minisite vind je ook een prijslijst van diverse fotoformaten. Je weet dan op voorhand welke prijs bij welk formaat en afwerking hoort.

Je eigen minisite blijft een maand online staan. Bestellen via e-mail kan, maar we raden je toch aan om contact op te nemen en eventueel een afspraak te maken om gericht advies te krijgen. We beschikken over diverse presentaties, afwerkingen en mogelijkheden aangepast aan jouw smaak, budget en mogelijkheden, die ervoor zorgen dat de afwerking en bestemming van je beelden perfect aansluiten naar jouw wensen. Misschien ontdek je mogelijkheden die nog onbekend waren voor jou?

 

Wat kost het?

Een studiosessie kost €95, bespreking vooraf, opname, een zesluik met 6 foto’s 10×10 cm en je persoonlijke minisite een maand online, inbegrepen.