Huwelijksfotografie

Een mooie dag, veel plannen, je hoopt op mooi weer, ruim een jaar leef je ernaar toe. Een mooie dag, veel te snel is hij voorbij… . Gelukkig heb je mooie foto’s als blijvende herinnering om nadien de dag opnieuw te beleven! Koen kan je hierbij helpen, rekening houdende met jouw budget en eigen wensen.

Herhaaldelijk komen de vragen: “ wat zijn uw prijzen, welke pakketten biedt u aan”? Wij werken op een andere manier. Wij werken gepersonaliseerd, wij stellen jullie pakket samen naar jullie wensen en naar jullie budget. Wij hebben een album naar ieders budget, waarbij de kwaliteit niet uit het oog wordt verloren.

Dit maakt het voor ons onmogelijk om via een e-mailtje zomaar een prijslijst door te geven. Wij verkiezen een persoonlijk contact, wij luisteren hoe jullie dag in elkaar zit en wat jullie wensen zijn. Wij stellen een pakket samen aan de hand van wat je graag ziet en wenst, voor ons is ook jullie album, de afwerking ervan even persoonlijk als jullie huwelijk zelf. Wensen jullie uitnodigingen, bedankingskaartjes, geschenken voor ouders, of … . dit kan allemaal.

Wat je wenst kan ook nog aangepast worden, wens je bijvoorbeeld een groter of een kleiner boek, dan wordt dit en ook de prijs aangepast. Dit kan tot op het moment dat de boek gemaakt wordt.

Na het eerste verkennend gesprek weet je de prijzen van wat je echt wilt. We hebben bovendien kennis gemaakt en je weet of het “klikt “ tussen ons. De fotograaf loopt immers de ganse dag met jullie mee. Mooie foto’s krijg je pas als je je vrij en ongeremd voelt, als we op dezelfde golflengte zitten.

Dit gesprek is uiteraard volledig vrijblijvend. We laten het aan jullie om terug contact op te nemen.

Na het huwelijk krijg je van ons een persoonlijke code, waarmee jullie de beelden online kunnen bekijken. Op basis hiervan maken jullie jullie keuze welke foto’s jullie in jullie album wensen.

Naast fotoboeken hebben we nog een ruime keuze aan andere presentaties. Digitale beelden kunnen worden aangekocht in combinatie met een album en/of presentatie.