Ford Den Baes

Deze week zit Oostkamp 52 onder de motorkap bij Ford Garage Den Baes….

Even onze handen vuil maken bij Marnix, Ingrid en hun aankomende opvolgers Frederik en Elina van Ford Garage Den Baes in Ruddervoorde, een familiebedrijf waar de klant centraal staat en dienstverlening vanzelfsprekend is.

Reeds 35 jaar zetten Marnix en Ingrid zich in voor hun klanten. Gestart in Zwevezele in 1981, Al snel groeide het aantal klanten en werden ze genoodzaakt een andere locatie te zoeken. Daarom bouwden ze in 1988 een gloednieuwe garage in Ruddervoorde, en konden zo geleidelijk aan uitbreiden tot een grote moderne garage met eigen carrosserie. Marnix kon dus al snel wat helpende handen gebruiken en kwamen een carrossier en twee mechaniekers het team versterken. In 2004 studeerde zoon Frederik af en stapte mee in het bedrijf om zo “het vak” te verder te leren, In datzelfde jaar namen ze als team de beslissing om “Ford erkend hersteller en verkoper” te worden.

Ondertussen is ook Schoondochter Elina in de zaak gekomen. Samen vormen we een hecht team die zowel de klanten als elkaar dagelijks met raad en daad bijstaan.

van de Ford Escort, Capri en Taunus, Ford Transit tot de binnenkort nieuwe stoere Ford Edge ze kennen ze allemaal, ook de nieuwste technologie van Hybride en elektrische wagens schrikt niet af, voor deze nieuwste technologie is Frederik volop in opleiding bij Ford,

Na het laatste groot project, nl. de renovatie van de oude werkplaatsen naar onze vernieuwde showroom, zijn ze klaar om de fakkel over te dragen aan de volgende generatie.

Klaar voor de toekomst dus!