Open Infodag:

zaterdag 4 februari, nocturne van 17u tot 21u van en zondag 5 februari van 10u30 tot 17u

 

Wens je iets moois, speciaal of exclusief dan ben je bij Koen zeker aan het goede adres. Uit de zeer grote keus aan kaarten vind je zeker een kaart naar jullie smaak.

Hij heeft twee reeksen aan kaarten, voor elk wat wils…

De “Classic Line”: een moderne reeks aan traditionele kaarten, steeds met een eigen ontwerp met jou foto’s. bij Koen is niets standaard

De “Exclusive Line”: een kaart op zijn tijd vooruit, trendy, mooi, exclusief door Koen gemaakt op een speciale papiersoort. Veel van de foto’s hiernaast zijn gemaakt voor deze kaarten eenmaal je foto’s verwerkt ziet als kaart, ziet zijn ze nog mooier uit, met een plooilijn op de juiste plaats klop het plaatje helemaal. Ook voor de vriendjes en vriendinnetjes hebben we een speciale kaart in deze reeks.

alle kaarten kunnen reeds in kleine oplage.

Heb je speciale vragen of idee├źn, ook daarvoor ben je bij Koen aan het juiste adres, zijn fantasie om iets uit te werken is grenzeloos.

Misschien wens je helemaal geen kaarten maar een vergroting voor in huis ook hier heeft hij een hele reeks aan wanddecoratie. Of een mooie herinnering voor je meter, peter, oma of opa.

Ga gerust eens langs voor informatie, misschien bel je wel best eens op voorhand zeker buiten de openingsuren.