Dag familie,

Welkom op jullie eigen minisite.

  • Bij de eerste foto’s vind je een selectie van alle foto’s, onbewerkt.
  • Bij de 2de foto hieronder vind je een aantal foto’s met een afwerking, deze afwerking vind je terug in de bestandsnaam. Sommige ontwerpen hebben een voor- en een ommezijde. bij alle ontwerpen van de kaartjes zit een snijrand van 2 mm voorzien, de kaartjes zullen dus nog bijgesneden worden in het ontwerp.
  • Na het aanklikken van onderstaande foto’s, kun je deze openen door nogmaals op de individuele foto’s te klikken, daarna kun je met de pijltjes links en rechts door de foto’s surfen.

iTip: na het openen van de foto’s kun je links onderaan op i klikken, dit geeft de juiste foto naam weer, gebruik deze nummer om door de te geven NIET de nummers links bovenaan.

Deze minisite blijft minimum online tot 15 maart 2019, na deze datum verwittigen we je niet meer als we de website verwijderen. De beelden terug online zetten kan, maar er wordt hiervoor een kost van €15 aangerekend..

 

Koen & Marleen,

 

Selectie van de onbewerkte foto’s. klik op de foto om toegang te krijgen tot de volledige reeks. Gebruik steeds de nummers links onderaan vooraf gegaan van je login


Enkele voorbeelden van afgewerkte foto’s, klik op de foto om toegang te krijgen tot de volledige reeks. Gebruik steeds de nummers links onderaan vooraf gegaan van je login


Hieronder vind je de link naar onze prijslijst, vraag ons steeds gerust naar al onze mogelijkheden. We helpen u graag op maat naar je wens.

Online prijslijst februari 2018

deze prijslijst is niet bindend en kan zonder voorafgaande melding gewijzigd worden